الوقت
- وقت التحضير : 10 دقائق
- وقت الطهي : 20 دقيقة
- الوقت الكلى : 30 دقيقة
عدد الاشخاص
يمكنك تغيير عدد الاشخاص
المقادير
- 60 x جرام زبدة
- 2 x عدد فص ثوم مهروس
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (او حسب الرغبة)
- 1 x كوب (240 مللى) ماء
- 1 x رشة قرفة
- 1 x كيلو لحمة
- 1 x معلقة صغيرة ملح
- ½ x كوب (240 مللى) خل
الخطوات
- اول حاجة هنسخن نصف كمية الزبدة في طاسة على النار.
- بعد كده هنقلي شرائح اللحم حتى تنضج جيداً، ثم ترفع من على النار وتوضع جانباً.
- و نسخن الزبدة المتبقية في قدر و بعدين نضيف إليها الثوم المهروس و نقلب كويس، ثم يوضع اللحم المقلي فوق الثوم ويسكب الخل.
- هنتبل اللحمة بعد كده بالملح، و الفلفل والقرفة، وتغمر المكونات بالماء.
- و نطهي اللحم على نار خفيفة لربع ساعة حتى يصبح اللحم طرياً ثم يقدم بألف هنا و شفا.
0 التعليقات:
إرسال تعليق