728x90 AdSpace

 خدماتنا على خمسات

  • اخر الاخبار

    الأحد، 28 سبتمبر 2014

    طريقة عمل برجر بفول الصويا


    اكله صحيه ومضمونه
    الوقت
    وقت التحضير : 1 ساعة
    وقت الطهي : 15 دقيقة
    الوقت الكلى : 1 ساعة 15 دقيقة
    عدد الاشخاص: 4

    المقادير
    • 1 x رشة جوزة الطيب
    • 1 x معلقة صغيرة بابريكا (أو حسب الرغبة)
    • 1 x عدد بصلة
    • 1 x عدد فص ثوم (مفروم)
    • 1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
    • 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
    • ½ x كوب (140 جرام) فول (صويا مجروش)
    • ½ x كيلو لحمة مفرومة
    • ½ x معلقة صغيرة قرفة (أو حسب الرغبة)
     الخطوات
    1. يتم نقع فول الصويا ف كوب ماء ثم يفرم البصل ناعم جدا.
    2. فى بولة هنضيف البصل ونضع عليه ملعقه ملح صغير مع الثوم ثم نضع باقي التوابل.
    3. ثم نصفي فول الصويا ونضعه مع اللحم والتوابل ويفرم جيدا حتي يصبح ناعم ويمتزج ببعضه.
    4. ناخذ كور من اللحم وتفرد علي رخامه او كيس بلاستيك وارتفاع البرجر حسب الرغبه ثم بقطاعه او بكوب يتم تقطيع البرجر وهكذا حتي نفاذ كميه اللحم وجاهز للتحمير ف اي وقت ويمكن تخزينه بالفريزر.
    • تعليقات بلوجر
    • تعليقات الفيس بوك

    0 التعليقات:

    إرسال تعليق

    Item Reviewed: طريقة عمل برجر بفول الصويا Rating: 5 Reviewed By: Unknown
    إلى الأعلى