728x90 AdSpace

 خدماتنا على خمسات

  • اخر الاخبار

    السبت، 1 نوفمبر 2014

    طريقة عمل محشى فلفل بالجبنة


    الوقت
    • وقت التحضير : 30 دقيقة
    • وقت الطهي : 15 دقيقة
    • الوقت الكلى : 45 دقيقة
    عدد الاشخاص
    يمكنك تغيير عدد الاشخاص
    المقادير
    • 200 x جرام أرز عادى
    • 100 x جرام جبنة موزريلا
    • 6 x عدد فلفل أخضر حلو
    • 4 x معلقة كبيرة زيت زيتون
    • 3 x عدد طماطم (مقطعة)
    • 3 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (ناعم)
    • 2 x عدد فص ثوم مهروس
    • 1 x معلقة صغيرة بهارات
    • 1 x عدد بصلة مفرومة
    • 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
    • 1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
    • 1 x معلقة كبيرة صلصة طماطم
    الخطوات
    1. هنقطع رأس الفلفل وهننضفه من البذور كويس.
    2. فى طاسة على النار هنضيف زيت وهنقلب فيه البصل والثوم لحد ما يتحمروا قليلا.
    3. هنضيف الطماطم المقطعة وهنسيبها عل النار لمدة ٥ دقائق مع التقليب الخفيف وبعدين نضيف الملح و البهارات.
    4. هنرفع الطاسة من على النار وهنضيف الجبنة الموزاريلا والارز ونقلب الخليط كويس.
    5. هنحشي الفلفل بالخليط وهنرش باقي الجبنة على الوجه.
    6. هندخل الصينية الفرن لحد ما الجبنة تسيح والوجه يحمر.
    • تعليقات بلوجر
    • تعليقات الفيس بوك

    0 التعليقات:

    إرسال تعليق

    Item Reviewed: طريقة عمل محشى فلفل بالجبنة Rating: 5 Reviewed By: EES90
    إلى الأعلى