المدة
حوالي ساعة
عدد اﻷفراد
عدد اﻷفراد
4 - 7
المكونات
المكونات
- 12 قطعة اجنحة دجاج
- ٢ كوب زبادي
- ٥ ثمرة ليمون معصورين
- 3/2 شوربة باردة
- 1 كوب كزبر خضراء مفرومة
- ملح وفلفل و بابريكا
طريقة عمل طريقة عمل اجنحة دجاج بالزبادي و الليمون
- يسخن الفرن علي ١٨٠ درجة مئوية
- تتبل الجناحات بالملح و الفلفل و توضع جانبا
- يخلط الزبادي مع الليمون و الكزبرة و الشوربة
- في صينية ترص الجناحات و يسكب عليها خليط التتبيلة و تترك في الثلاجة اطول فترة ممكنة و يفضل طول الليل
- تدخل الصينية الفرن ربع ساعة و هي مغطه بالفويل و ينزع الفويل و تترك ١٠ دقائق اخري
- تقدم ساخنة مع مكرونة بالصلصة
0 التعليقات:
إرسال تعليق