728x90 AdSpace

 خدماتنا على خمسات

  • اخر الاخبار

    السبت، 15 نوفمبر 2014

    طريقة عمل اجنحة دجاج بالزبادي و الليمون



    المدة
    حوالي ساعة

    عدد اﻷفراد
    4 - 7

    المكونات
    • 12 قطعة اجنحة دجاج
    • ٢ كوب زبادي
    • ٥ ثمرة ليمون معصورين
    • 3/2 شوربة باردة
    • 1 كوب كزبر خضراء مفرومة
    • ملح وفلفل و بابريكا
    طريقة عمل طريقة عمل اجنحة دجاج بالزبادي و الليمون
    1. يسخن الفرن علي ١٨٠ درجة مئوية
    2. تتبل الجناحات بالملح و الفلفل و توضع جانبا
    3. يخلط الزبادي مع الليمون و الكزبرة و الشوربة
    4. في صينية ترص الجناحات و يسكب عليها خليط التتبيلة و تترك في الثلاجة اطول فترة ممكنة و يفضل طول الليل
    5. تدخل الصينية الفرن ربع ساعة و هي مغطه بالفويل و ينزع الفويل و تترك ١٠ دقائق اخري
    6. تقدم ساخنة مع مكرونة بالصلصة

    • تعليقات بلوجر
    • تعليقات الفيس بوك

    0 التعليقات:

    إرسال تعليق

    Item Reviewed: طريقة عمل اجنحة دجاج بالزبادي و الليمون Rating: 5 Reviewed By: EES90
    إلى الأعلى